ФОТОГАЛЕРИЈА

ТРУДОВИ НАСТАНИ СОРАБОТНИЦИ АРХИВА
 

Македонски протест – Мелбурн, Австралија

Обележување на денот на смртта на Александар Македонски, 13.06.1996 г Скопје (Градско Собрание)

Македонски протест – Мелбурн, Австралија

Македонска Голгота

Македонско дефиле Сиднеј, Австралија

Македонско дефиле Сиднеј, Австралија

Македонско дефиле Сиднеј, Австралија

Македонско дефиле Сиднеј, Австралија

Македонско дефиле Сиднеј, Австралија

 

Македонско дефиле Сиднеј, Австралија

 

Македонски протест – Мелбурн, Австралија

Македонски протест – Мелбурн, Австралија

Слободата е вековна борба

  

Македонски протест – Мелбурн, Австралија

Обележување на денот на смртта на Александар Македонски, 13.06.1996 г Скопје (Градско Собрание)

Македонско дефиле Сиднеј, Австралија

 

 

Здружение на Антички Македонци - Богданци