ФОТОГАЛЕРИЈА

ТРУДОВИ НАСТАНИ СОРАБОТНИЦИ АРХИВА
 

 

 

Академик д-р Жан Митрев

 

 

Кардиохирургија на Академик д-р Жан Митрев е прва институција што носи име на Македонски крал, Филип II, еден од Античките кралеви.

 

ЦИТАТИ на Академик д-р Жан Митрев:


- Јас сум горд што мојата клиника го носи името „Филип Втори“ и што сето тоа ми се случува во Македонија.

Цитат искажан на МТВ:
-Најсреќен ќе бидам кога до крајот на мојот живот ќе го видам осознаен Македонскиот народ за своето Античко потекло.

 

 

 

Здружение на Антички Македонци - Богданци